Політика конфіденційності

Політика конфіденційності Компанії «КТБ-ГРУП»

 

Компанія  «КТБ-ГРУП» (далі – «ми», «нам», «наших», «Компанія») з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш вебсайт та усвідомлює важливість конфіденційної інформації для наших клієнтів, тому, враховуючи це, ми розробили Політику конфіденційності, в якій описано порядок збору інформації через  пристрої, програмне забезпечення та від користувачів   сайту,  адреса сайту: http://www.ktb-group.com.ua/ (далі - «Сайт»).   Дана Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації Сайту щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Ви повинні за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті або при оформленні будь-якого замовлення (дзвінку, зустрічі тощо). В цій Політиці конфіденційності ми детально опишемо, яку інформацію збираємо, для чого це робимо, як використовуємо, зберігаємо та захищаємо Вашу особисту інформацію.   Використовуючи наш Сайт, Ви погоджуєтесь з положеннями цієї Політики конфіденційності та надаєте згоду (дозвіл) на обробку персональних даних відповідно до Закону України  «Про захист персональних даних».   Виділіть певний час для ознайомлення з Політикою конфіденційності, у разі виникнення запитань, повідомте нас про це.  

 

Інформація, яку ми збираємо

Ми збираємо інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки і використання, і лише в тому випадку, якщо Ви добровільно надали інформацію або чітко висловили згоду на її використання. Коли Ви відвідуєте наш веб-сайт, певні дані автоматично записуються на сервери Компанії «КТБ-ГРУП» для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей.  Вся інформація, яку ми збираємо, потрібна нам для того, щоб надавати Вам можливість користування Сайтом та робити її кращою для Вас. 

Користуючись нашим Сайтом, Ви добровільно надаєте нам наступну інформацію:    

при реєстрації та налаштуванні облікового запису: ім’я, електронна адреса тощо; під час заповнення форм на Сайті (реєстрація, підписка на інформаційні розділи сайту, введення даних в розділі Коментарі та Питання-відповідь): ПІП, назва організації, місто, номер телефону, електронна адреса тощо.

 

При використанні нашого Сайту ми автоматично можемо отримувати від Вас наступну інформацію, яка збирається із допомогою Google Analytics:

про пристрій: модель, версія апаратного та програмного забезпечення, мережеві налаштування (включаючи IP-адресу), конфігурацію системи, журнали подій, активність, інформацію про зміну стану тощо; 

інша неособиста інформація: IP-адреса, файли cookie, доменне ім’я, тип браузера, версія програмного забезпечення, мовні налаштування, географічне розташування, джерело інформації, тривалість відвідування, часовий проміжок відвідування, сторінки, які Ви відвідуєте, кількість переглядів сторінок, посилання, на які Ви натискаєте, URL чи веб-сторінку, що привела Вас на наш Сайт тощо.   

 

Ви не зобов’язані надавати особисті дані, які ми запитуємо на Сайті у формах: реєстрації, підписках, розділах Коментарі та Питання-відповідь, але якщо Ви вирішите цього не робити, у багатьох випадках ми не зможемо надати:

  • відповіді на будь-які запитання чи коментарі, які Ви можете мати;
  • інформації, яка не являється загальнодоступною;
  • повідомити про оновлення інформації на сайті,
  • належної технічної підтримки.

Вся зібрана інформація обробляється нами як особиста.

 

Використання інформації, яку ми збираємо  

Надаючи інформацію під час використання цього сайту, а також через будь-які інші звертання в Компанію, Ви погоджуєтеся з тим, що відповідна інформація не є конфіденційною і може зберігатися та використовуватися Компанією у базу персональних даних  надалі з метою:

  • надання Вам інформації про продукти, послуги заходи та акції КТБ-ГРУП, що можуть Вас зацікавити;
  • проведення маркетингових досліджень для поліпшення якості продукції та послуг Компанії;
  • надання, за домовленістю з Вами, продукції та послуг;
  • виконання визначених чинним законодавством України гарантійних та інших зобов’язань перед споживачами;
  • ведення статистики звернень споживачів та недоліків товарів, браку, їх причин;
  • надання інформації споживачам;
  • виконання вимог законодавства щодо захисту прав споживачів;
  • виконання інших вимог чинного законодавства України;
  • забезпечення роботи та покращення функціональних характеристик нашого Сайту;
  • надання Вам послуг та підвищення їх якості;
  • адміністрування та резервного копіювання даних;
  • ведення обліку логів та виправлення можливих несправностей;
  • надсилання Вам сповіщень через наше програмне забезпечення;
  • інформування про тимчасові технічні роботи, оновлення тощо;
  • надання Вам інформації, що не являється загальнодоступною;
  • надання відповідей на Ваші запитання та коментарі;
  • забезпечення Вас більш корисною інформацією;
  • кращого розуміння того, які частини Сайту користуються найбільшою популярністю;
  • надання своєчасної та ефективної технічної підтримки;
  • вирішення Ваших проблем, пов’язаних з Сайтом;
  • надсилання інформації, що не пов'язана з рекламною діяльністю, яка, на нашу думку, може Вас зацікавити;
  • наших внутрішніх цілей;
  • дослідження, оцінки та аналізу нашого ринку, продуктів та клієнтів, щоб з’ясувати Вашу думку щодо наших продуктів;
  • проведення опитувань;
  • рекламування наших продуктів, в рамках чинного законодавства.

 

Інформація, яку ми передаємо  

Ми не надаємо Вашу особисту інформацію іншим компаніям,організаціям або особам (за межами Компанії  «КТБ-ГРУП»). Однак, при необхідності, ми можемо ділитися певною інформацією наступним чином:

  • З постачальниками послуг (які надають Вам послуги від нашого імені). Ці компанії зобов’язані захищати Ваші дані.
  • Якщо це вимагається законом, у відповідь на запит суду чи вимоги органів державної влади, що можуть бути виконані в примусовому порядку. Ми будемо намагатись, в рамках чинного законодавства, повідомити Вас про такі запити до передачі відповідної інформації.
  • Для підтвердження або забезпечення дотримання політики, що регулює користування нашими послугами.
  • Для захисту прав, власності чи безпеки Компанії «КТБ-ГРУП» або наших користувачів і громадськості, як того вимагає закон.
  • Для виявлення, розслідування, запобігання та вжиття заходів із протидії порушення безпеки, шахрайства, злочинної діяльності чи технічних проблем.
  • У випадку реорганізації, злиття, об’єднання, продажу, передачі активів Компанії, ми можемо передати зібрану інформацію компанії-правонаступнику.

 

Ми можемо надавати особисту інформацію третім особам у випадку, коли Ви погоджуєтесь на таке розголошення.   Ми можемо відкрито ділитись неособистою агрегованою інформацією, за допомогою якої неможливо встановити Вашу особистість, з користувачами та нашими партнерами, наприклад, для публікування різних звітів, для досліджень, реклами чи подібних цілей.   У випадку отримання інформації від третіх осіб про Вас чи надання Вами інформації про третіх осіб, така інформація може бути оброблена виключно для цілей, для яких вона була надана.

 

Можливість вибору

 

Ми пропонуємо Вам можливості для вибору використання нами Вашої інформації.  Ви можете переглядати та редагувати свою інформацію. Ваша інформація буде зберігатись весь час, поки Ваш обліковий запис буде активний.   Ви можете відмовитись від будь-якої розсилки та електронних листів, що пов’язані з рекламною діяльністю, Ви можете обирати, чи одержувати повідомлення від нас.   В будь-який момент Ви можете припинити використання нами Ваших даних або анулювати Ваш обліковий запис, для цього зверніться до нас за допомогою контактних даних, вказаних в кінці цієї сторінки. Ми припинимо використання Ваших даних якомога швидше.  

 

Захист Вашої інформації 

Ми робимо все можливе, щоб обмежити доступ до Вашої особистої  інформації та захистити своїх користувачів  від несанкціонованого доступу.

Ми зобов’язуємось забезпечувати виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних», включаючи забезпечення режиму захисту персональних даних від незаконної обробки та незаконного доступу до них, а також – забезпечувати дотримання прав суб’єкта персональних даних згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».    Доступ до особистої інформації має лише обмежене коло працівників, які пов’язані з обробкою цих даних. Кожен з них підписав зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації, в якому зазначено відповідальність за порушення даного зобов’язання згідно чинного законодавства.   Ми застосовуємо належні адміністративні, технічні та фізичні запобіжні заходи для захисту зібраної інформації від випадкового та незаконного знищення, втрати, несанкціонованих виправлень, розголошення чи доступу.   Однак, передача даних через Internet чи інші сервіси спільного користування інформацією не може бути гарантовано безпечною на 100%. Тому ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації під час її передачі нам засобами третіх осіб чи обробки третіми особами, хоча ми і докладаємо всіх зусиль, щоб впевнитись у тому, що вони використовують таку інформацію, згідно з цією політикою конфіденційності та Законом України «Про захист персональних даних».   У разі порушення безпеки, що може загрожувати Вашій особистій інформації, ми докладемо всіх можливих зусиль, щоб повідомити про це Вас та/або компетентні органи, відповідно до вимог чинного законодавства.  

 

Оновлення Політики конфіденційності  

 

Наша Політика конфіденційності може періодично оновлюватись у будь-який час без попереднього повідомлення.    Переглядайте, будь ласка, цю Політику конфіденційності час від часу, щоб знати про будь-які зміни чи оновлення.  

 

Використання плагінів соціальних мереж

 

Технічне оснащення сторінок нашого веб-сайту включає в себе плагіни соціальної мережі facebook.com, керування якою відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, розташованої в США, штат Каліфорнія, Пало Альто, Авеню Каліфорнія 94304, ул.1601 (надалі «Facebook»). Ці плагіни можуть бути кнопками «Like» або відповідно «Мені подобається» в мережі Facebook. Якщо Ви відвідуєте одну з наших веб-сторінок, оснащену таким плагіном, ваш Інтернет-браузер безпосередньо підключить Вас до серверів Facebook і на екрані відобразиться плагін, зареєстрований через ваш браузер. Плагін передаватиме на сервер Facebook дані про те, які саме наші веб-сторінки Ви відвідали. Якщо Ви маєте обліковий запис на Facebook і Ви зайшли у систему під своїм аккаунтом, під час відвідування нашої веб-сторінки Facebook пов'язуватиме цю інформацію з Вашим аккаунтом. У разі використання будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається» чи коментуванні), ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на Facebook.

Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережею Facebook, а також про права і можливості захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про захист персональних даних на сайті Facebook. Щоб уникнути зв'язку мережі Facebook з нашими веб-сторінками та подальшого зв’язку даної інформації з Вашим аккаунтом, Вам потрібно вийти з облікового запису Facebook перед відвідуванням наших веб-сторінок. Рекомендації щодо захисту даних/конфіденційності, випущені мережею Facebook: http://www.facebook.com/policy.php 

 

Запитання щодо конфіденційності  

Якщо у вас виникнуть запитання, зв’яжіться з нами, використовуючи наведені контактні дані в розділі «Контакти».   Усі ваші звернення перевіряються, а відповіді надаються максимально швидко.